My very first travel
Door: door Rosalie M. G. Leerkes
Blijf op de hoogte en volg Rosalie
06 April 2008 | Spanje, Sevilla
06 April 2008 - 16:14
Madeleine:
Lieve Rosalie,
Je bent echt een mooie baby hoor! Je mag het best geloven. Misschien kan je je volgende reis vast plannen voor Californie. Kun je je tante, oom en neefjes eens leren kennen, Wij kunnen nu nog niet naar Nederland komen met de hoge Euro prijs.
Veel liefs, Tante Madeleine -
07 April 2008 - 15:53
Louise:
Lieve rosalie,
Ik vond het hier heel gezellig in Sevilla en krijg, nu ik jullie allen terug heb gezien, steeds meer heimwee naar het ons huis waar jij je nu alweer bevindt. Ik ben er over 19 dagen weer :)
Heel veel liefs en tot snel
07 April 2008 - 19:54
Oma Trees En Oops:
een geweldig goed verslag van deze prachtige reis voor dit jongste kleinkind van ons. en wat een heerlijk smoeltje in de maxicosy. hoewel we je heel graag hier in de buurt zien kijken we met smacht uit naar nieuwe reisverhalen, kusje oma trees en oops. -
07 April 2008 - 20:00
Marit:
Wat een verassing toen ik mijn e-mail vandaag bekeek. Een heus reisverslag van de kleine (prachtige) Rosalie. Je zult wel lekker gegroeid zijn van het warme zonnetje.
Een kusje op je bolletje van Marit -
07 April 2008 - 23:03
#2:
Dag lief zusje van me (voor mij #6, maar in jouw telling vast ego#1 ofwel dochter #7.)
Wat fijn dat je moeder zo´n gezellige schrijfstijl heeft om al jullie mooie reizen samen te verwoorden. En het is toch ook fijn om te weten dat ook ik over 25 dagen weer in Nederland ben om je te knuffelen en je grote, mooie hoofdje te bewonderen.
Alvast een dikke digitale knuffel
#2 -
09 April 2008 - 18:48
Eline Vink:
Hee Inge en Rosalie ik heb Rosalie eindelijk gezien op een foto! Heb je nog meer foto's? Ze ziet er schattig uit. Hopelijk zie ik je ook een keer in het echt. XX Eline -
10 April 2008 - 17:14
Eva:
hee Rosalie,
hoe is het met jou?
mooie site zeg!
ik zag het nu pas!!!
maar... toch ben je de alle liefte van de hele wereld!!!
greotjes Eva !!!
16 April 2008 - 16:32
Mama:
wat ben je toch een lekker schatje,mama is trots op je!!dikke knuf